-53%

WOW PLANER – Upravljajte svojim vremenom

5,600.00рсд

Šifra proizvoda: 00083 Kategorije: ,

Opis

OPIS PONUDE

WOW PLANER – Upravljajte svojim vremenom!

Koliko puta ste poželeli da imate više vremena? Ili pomislili da ste nešto mogli da uradite bolje ili drugačije, shvatili da ste nešto zapostavili? Svakog dana, zar ne?

A da li bi ste želeli mogućnost da ispunite sve svoje obaveze u rokovima koje niste mogli ni da zamislite? I da pri tome uskladite svoje privatne obaveze, pa još realizujete razne ideje, projekte, ciljeve… sve u rokovima koje sami odredite?

Rešenje je tu, a zove se: WOW PLANER!

Slični proizvodi su već prisutni, više na inostranom tržištu, ali ono što ovaj proizvod izdvaja od njih je, u prvom redu – sadržaj. Planer obuhvata sve privatne i poslovne aspekte života. Formulisan je na način da poglavlja međusobno uslovljavaju jedno drugo, što vlasnika „primorava“ da uskladi sve svoje aktivnosti u jednu funkcionalnu celinu. Istovremeno, WoW planer čini život kvalitetnijim kroz sinhronizovano ostvarivanje ciljeva, realizaciju ideja, organizaciju privatnih/društvenih obaveza i planova.

Ovaj proizvod je nastao kroz detaljno proučavanje sličnih, izučavanjem razne stručne literature, ali i kao razmena iskustava većeg broja individualaca – ljudi koji su uspešni u različitim domenima privatnog i poslovnog života. Produkt toga je veliki broj poglavlja koja se ne mogu naći ni u jednom drugom ovakvom proizvodu, što ovaj planer čini jedinstvenim.

Osnovni koncept glasi: „Nije zvanično dok nije zapisano“

Proizvod je ispraćen lux kvalitetom izrade. Najkvalitetniji papir, koji prati adekvatan kvalitet štampe, kao i luksuzne korice ručne izrade od kvalitetne kože. Sa unutrašnje strane korice se sastoje od mnoštva pregrada u koje se može smestiti sve, od vizit-karti, ličnih dokumenata i kartica, ključeva, pa do celog pomoćnog bloka (beležnice) ili čak, tablet računara.

Korice dolaze u više različitih dezena i boja, koje možete videti na fotografijama.

Uz svaki kupljeni WOW Planer, dobijate specijalan poklon. WOW kutija koja je namenjena za odlaganje stranica planera u svojstvu lične arhive.

Vlasnici planera imaju mogućnost da dokupe određene sekcije. Takođe mogu i da naruče „custom“ urađena poglavlja. Planer će pratiti kontinuirana ažuriranja, kao i odgovarajući pomoćni asesoar.

O PONUĐAČU
IBN STUDIO
Gornjogradska 11 Lokal 14
Zemun, Beograd 11080

www.ibn.rs
office@ibn.rs


POGLEDAJTE SVE PONUDE 

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Ponuda traje do:
31.08.2020. godine

Ponuda obuhvata:
– WOW planer u izabranom dezenu
– poklon WOW kutiju za odlaganje sadržaja

Za dodatne informacije i odabir dezena korica, kontaktirati ponuđača na jedan od brojeva telefona ili Email.

Proizvod se isporučuje kurirskom službom o trošku kupca.
2