-75%

Profesionalno TROSLOJNO poliranje + ZAŠTITA farova!

1,200.00рсд

Šifra proizvoda: 00090 Kategorije: ,

Opis

OPIS PONUDE

Automobilski farovi su svakodnevno izloženi različitim uticajima koji skraćuju njihov vek trajanja i smanjuju performanse.

Požuteli, zamućeni i matirani farovi, koje sve češće srećemo na našim putevima, osim estetskog predstavljaju sve veći problem prilikom vožnje, naročito noću.

Farovi koji se ugrađuju u savremena vozila izrađeni su od plastike koja je, za razliku od staklenih, više podložna vremenskim uticajima. Naročito nepovoljno utiču sunce, niske temperature, nagle promene temperature. Osim toga osetljivi su na udare kamenčića.

Ponekad se problem rešava i kupovinom novih ili polovnih farova. Međutim, postoji efikasno i pre svega ekonomično rešenje: POLIRANJE FAROVA!

Fizička oštećenja, poput ogrebotina, kao i hemijsko-termički uticaji (kao posledica intezivnog uticaja sunčevih zraka i stalnog rada farova) – zajedno doprinose oštećenju spoljne površine fara. Dolazi do smanjene vidljivosti puta pri noćnoj vožnji, manje uočljivosti Vašeg vozila na putu, a narušava se i vizuelni efekat.

Procedura troslojnog poliranja i zaštite farova podrazumeva:

 • Skidanje oštećenog sloja
 • Ravnanje spoljne površine
 • Troslojno poliranje Menzerna preparatima:
  – Menzerna Heavy Cut Compond 1-100: Eliminiše sitne ogrebotine i tragove šmirglanja
  – Menzerna Medium Cut Polish 2-500: Momentalno ukljanja sve tragove korišćenja/rada farova i spoljnih uticaja,  garantuje visok sjaj
  – Menzerna Super Finish 3-500: Kreira dugotrajni visoki sjaj
 • Zaštita ispoliranih farova namenskim Menzerna preparatom
  – Menzerna Sealing Wax Protection 4: Formira završni sloj koji štiti prethodno nanete premaze od svih spoljnih uticaja

Menzerna je na tržištu više od 130 godina. Ovaj renomirani nemački brend, po mnogima, najbolji od svih drugih proizvoda ove namene u svetu, danas postavlja standarde, a prisutan je sa više od 200 inovativnih formula za poliranje u automobilskoj, nautičkoj, metaloprerađivačkoj i drvnoj industriji. Menzerna sarađuje sa svetski poznatim imenima u svim sektorima gde je u procesu poliranja potreban visoki nivo kvaliteta.

Za veoma kratko vreme Vaši zamagljeni i požuteli farovi ce praktično ,,progledati“!

Restauraciju, odnosno poliranje plastičnih farova obavljamo profesionalnim setom za restauraciju farova. Intervencije na faru obavljamo samo sa spoljne strane na samom vozilu bez skidanja farova.

O PONUĐAČU
Masters Servis

Bulevar Milutina Milankovića 25b
Novi Beograd
061/144-5555
www.mastersservis.com
Radno vreme:
od ponedeljka do subote, 09 – 19h


POGLEDAJTE SVE PONUDE 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Kupon možete iskoristiti
do 31.08.2020.

Ponuda obuhvata:
– Profesionalno TROSLOJNO poliranje + ZAŠTITA farova!

Jedna osoba može kupiti više kupona

Neophodna najava radi zakazivanja termina.

49