-63%

Kompletna antikorozivna zaštita poda automobila + kompletan pregled vozila!

5,600.00рсд

Šifra proizvoda: 00145 Kategorije: , ,

Opis

OPIS PONUDE

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja sva vozila u periodu od 1. novembra do 1. aprila moraju biti opremljena zimskim pneumaticima (gumama) i lancima za sneg. Ali to nije kraj priprema Vašeg vozila za zimske uslove vožnje, obilne padavine, sneg i led.
Power Marketing i Masters autoservis omogućili su Vam kompletnu zaštitu poda automobila od korozije po veoma pristupačnoj ceni od 5.600 dinara. GRATIS dobijate kompletan pregled vozila! Zaštitite Vaše vozilo od korozije!

Postupak zaštite

Premaz za zaštitu od korozije sadrži vosak i smole koji formiraju zaštitni sloj na donjem delu karoserije. Nanosi se prskanjem, brzo se suši. Materijal može biti nanešen u veoma tankom sloju, a veoma je čvrst. Ima visok sadržaj tvrdih stvari.

Do korozije dolazi pre svega tokom zime jer tada ima najvise padavina pa voda i so često se zadržavaju na vozilu i grizu njegove limene delove.

Kako bi na pravi način zaštitili vozilo, pod se prvo opere vodom pod pritiskom. Kada se automobil osuši, tada se nanosi podna zaštita. Koristi se antikorozivno sredstvo na bazi bitumen-a koje je crne, sive ili bele boje. Preko zaštite pod se ne može farbati. Zaštitna sredstva Total Body Protect i vosak nanose se pomoću specijalnog pištolja i kompresora u servisu kako bi se na pravi naćin zaštitom popunile sve rupe na vozilu. Svaka zaštita nanosi se u najmanje dva sloja.

Kod novijih vozila postoji fabrička zaštita od korozije, ali bez obzira na to preporućljivo je da  se i nova vozila voskiraju tako što će im u servisu pištoljem za zaštitu naneti vosak ili body na kritične delove. Antikorozivna sredstva neophodno je stavljati u sklopu redovnog održavanja vozila.

O PONUĐAČU
Masters Servis

Bulevar Milutina Milankovića 25b
Novi Beograd
061/144-5555
www.mastersservis.com
Radno vreme:
od ponedeljka do subote, 09 – 19h


POGLEDAJTE SVE PONUDE 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Kupon možete iskoristiti
do 31.08.2020.
Ponuda obuhvata:
– antikorozivnu zaštitu poda automobila
– kompletan pregled vozila

PRE KUPOVINE KUPONA OBAVEZAN PREGLED VOZILA U SERVISU!
U slučaju da je na vozilu došlo do pucanja šasije usled korozije limarski radovi se dodatno naplaćuju

U slučaju da se na vozilu nalaze velike površine zahvaćene korozijom skidanje tog sloja se dodatno naplaćuje jer zaštitu nije moguće naneti direktno na rđu
Jedna osoba može kupiti više kupona

14